Як дівчині стати монахинею

0 Comments 18:16

Що потрібно для того, щоб стати черницею?

Що потрібно, щоб стати черницею? Потрібна любов до Бога. Потрібно смирення, послух, бажання та Боже благословення. Людина віддає своє життя в руки Божі, відмовляється від свого особистого щастя і намагається жити для того, щоб служити Богу та ближнім у стінах монастиря. Збережена копія

Чи можна простому чоловікові піти в монастир?

Іти в монастир можна тільки тоді, коли Вами рухає лише любов до Христа. Тікати треба не від світу, а до Бога. Тільки такий мотив приходу до монастиря, як правило, призводить до успіху. У той же час, тимчасово поживши і попрацювавши в монастирі, Ви зможете втішитися, навчитися молитві, змінити своє життя на краще.

Related Post

Що краще проти алкоголізмуЩо краще проти алкоголізму

засоби, що застосовуються при алкогольній залежності (Медіхронал, Пропротен, Еспераль, Тетурам, Колме), зменшують концентрацію в організмі токсичних метаболітів алкоголю, а також перешкоджають рецидиву алкогольного зриву; психолептики (Труксал, Амбрія); транквілізатори (Гідазепам, Діазепам,

Як підключити світлодіодні стрічки до одного блокуЯк підключити світлодіодні стрічки до одного блоку

Чи можна підключити до одного блока живлення кілька світлодіодних стрічок? Якщо потрібно підключити більше 5 м стрічки до одного блока живлення, то кожна стрічка підключається до виходу блоку безпосередньо або